Een kerk website laten maken

Geen sprekende website voor je kerk? 
Of geen mensen om het zorgvuldig bij te houden?

Neem dan een kerksite™

N

Volledig ontzorgd

N

100% geoptimaliseerd

N

Veilig & up-to-date

N

Speciaal voor kerken

Kerk zijn is geen hobby. Het is onze roeping!

}

Je wilt een actuele en up-to-date website

N Daarom houden we je Kerksite™ achter de schermen 24/7 up-to-date.

N Daarom stuur je je aanpassingen altijd gratis naar ons door.

Je wilt een eenvoudig en excellent design

N Daarom bouwen we je Kerksite™  in zo’n twee weken.

N Daarom helpen wij puur en alleen de kerk, het lichaam van Christus.

Je hebt een klein budget beschikbaar

N Daarom betaal je eenmalig 150 euro en 49 euro per maand.

N Daarom betaal geen extra kosten voor het aanpassen van je website.

Kan ik ook ergens voorbeelden zien?

Uiteraard. Deze tevreden klanten gingen je voor. Of het nu gaat om een kerk of een stichting.
 
N wvko.nl
N evangeliegemeenteagape.nl
N vitanova.cz
N christengemeenteberea.nl

Wat zijn de voordelen?

Kerksite™

Andere aanbieders

Aantal pagina’s N Onbeperkt Beperkt aantal
Gespecialiseerd in kerken N Door en door Nee
Advies en ondersteuning N Ongelimiteerd Extra betalen
Aanpassingen zelf doen N Super eenvoudig Vaak ingewikkeld
Aanpassingen laten doen N Gratis doorsturen Extra betalen
In Google N Constant geoptimaliseerd Slecht vindbaar
Mobielvriendelijk N Automatisch Soms
Updates en veiligheid N Altijd up-to-date Vaak onvoldoende
Maandelijks opzegbaar N Ja Nee

Wat zeggen anderen?

“Jonathan heeft de website voor onze kerk ontworpen en gebouwd, en ook een digitale nieuwsbrief. Hij levert niet alleen een mooie website op, maar de begeleiding, terugkoppeling, creativiteit en manier van communiceren zijn ook top. Hij denkt mee en komt met suggesties. Verder ben ik blij met het feit dat hij ook in het beheer van de website een rol blijft spelen. Ik ben heel tevreden over de samenwerking en over het eindresultaat.”

Karin de Jonge

Communicatie, Evangeliegemeente Agapè

“Bij de opzet van onze nieuwe website heeft Jonathan onze wensen en verwachtingen creatief weten om te zetten in een frisse, overzichtelijke en vooral toegankelijke website waar alles eenvoudig te vinden is. En dat was precies wat we voor ogen hadden.”
Luuk Dondorp

Oudste, Christengemeente Berea

“Onze stichting heeft een herkenbare, heldere huisstijl gekregen die behalve via onze website ook is doorgevoerd in de verdere communicatie met onze achterban. In korte tijd hebben we een professionele uitstraling gekregen die we vooraf beoogden.”

Tobias

Oprichter, Vita Nova

“Jonathan is een buitengewoon kundige websitebouwer, heeft oog voor detail en, wat misschien het allerbelangrijkste is, hij kan zich erg goed verplaatsen in een ander, en wist bij mij de juiste snaar te raken.”
Cas Mak

Pianostemmer bij kerken, Pianogemak

Plaats je bestelling

Leuk dat je kiest voor een Kerksite™! Vul de onderstaande gegevens in en dan kunnen we samen aan de slag.

machtiging

voorwaarden

Eenmalige opstartkosten van € 150 (ex. btw)
Maandelijks opzegbaar

Ik heb eerst nog een vraag…

Wat krijg ik met een Kerksite™ en voor welke kosten?

Als start betaal je € 150 (ex. btw) opstartkosten voor het ontwerpen, bouwen en vullen van je website en vanaf een maand na de eerste opzet betaal je € 49 (ex. btw) per maand voor een domeinnaam, e-mailadressen, webhosting, back-ups (6 per dag), technisch onderhoud, veiligheidsupdates, optimalisatie, onbeperkte ondersteuning en advies.

Hoe moet ik alles aanleveren?

Voor het aanleveren van je content hebben we twee opties:

  1. we nemen de teksten, foto’s en preken van je huidige website over.
  2. je vult onze aanleverdocumenten in als je nog geen website hebt of als graag wijzigingen wilt aanbrengen in de content of opmaak van je huidige website.
Hoe snel is mijn website af?

Als we al je informatie ontvangen hebben, hebben we gemiddeld genomen twee weken nodig om een eerste opzet van je nieuwe website te bouwen.

Je krijgt dan de eerste opzet per mail toegestuurd. Het kan zijn dat onze opzet in één keer goed is, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je graag wilt dat we nog het één en ander aangepast wordt. Vanaf het moment dat wij onze opzet aan je laten zien, krijg je daarom één maand de tijd om al je opmerkingen aan ons door te geven.

Heb je meer dan een maand de tijd nodig om ons feedback te geven? Geen probleem. Het is echter wel zo dat we na die maand de maandelijkse kosten in rekening beginnen te brengen. Ook als je website nog niet online staat. Wij moeten ten slotte onze kosten (personeel, serverruimte, systeem, etc.) ook betalen.

Kan ik mijn huidige domeinnaam en e-mail blijven gebruiken?

Ja, uiteraard! Als je nieuwe website helemaal klaar is om online gezet te worden, dan verhuizen we je domeinnaam en e-mailadres(sen) onze kant op. Zo blijven je bezoekers je ook vinden als de nieuwe website online staat.

Hoe kan ik mijn website aanpassen?

Je kan je website eenvoudig zelf aanpassen. Je krijgt een eigen inlog zodra je website online staat. Heb je liever dat wij je website voor je aanpassen, dan mag je je aanpassingen ook gewoon naar ons mailen. Bij je Kerksite™ krijg je namelijk onbeperkte ondersteuning. Dit houdt onder andere in dat we nooit kosten rekenen voor aanpassingen aan je website.

Hoe zit het met opzeggen?
Mocht je je Kerksite™ willen opzeggen, dan wordt de overeenkomst de eerstvolgende maand gelijk stopgezet. Vanaf dat moment kan je geen gebruik meer maken van je Kerksite™. De teksten, preken en eigen gemaakte/aangeschafte afbeeldingen blijven natuurlijk jouw eigendom. Het is overigens wel je eigen verantwoordelijkheid om deze op te slaan voordat je website vervalt. Evenals je e-mailberichten.
Mijn vraag staat er niet tussen.
Dat kan natuurlijk! Dit zijn de meest gestelde vragen. Mocht je toch nog een andere vraag hebben, stuur dan een mailtje naar info@communicatievoorkerken.nl En we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.